کد: 194554931 خرداد 1402 ساعت 02:30

چپ و راست سپاهان در جشن قهرمانی تیم ملی

امید نورافکن و رامین رضاییان، دو ستاره تاثیرگذار ترکیب سپاهان در لیگ بیست و دوم، در جشن قهرمانی تیم ملی در تورنمنت کافا در یک قاب قرار گرفتند.
چپ و راست سپاهان در جشن قهرمانی تیم ملی

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران با برتری یک بر صفر برابر ازبکستان به مقام قهرمانی رقابت‌های کافا دست پیدا کرد تا ملی پوشان جام قهرمانی این رویداد را در مقابل تماشاگران میزبان در ازبکستان بالای سر ببرند.

این قهرمانی در شرایطی به دست آمد که امید نورافکن و رامین رضاییان، دو ستاره تاثیرگذار ترکیب سپاهان در لیگ بیست و دوم که در این تورنمنت بیشتر از سایر بازیکنان سپاهان به میدان رفتند، در جشن قهرمانی هم کنار هم بودند.

بازیکنان دو جناح چپ و راست سپاهان که در تیم ملی هم عملکرد قابل قبولی داشتند، با بالابردن جام قهرمانی در کنار هم، این قاب جالب توجه را ایجاد کردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

چپ و راست سپاهان در جشن قهرمانی تیم ملی | ورزش سه